Valpar

Valpar

Alla kullar uppfyller Dvärgschnauzerringens valphänvisningskrav

 

 

 

 

L-kullen

med leverans tidigast vecka 17

 

Zach och Hilma

 

RLDN RLDF La Leia's Great Gatsby

CERT-vinnare

Efter: Ch. Lonestar's Legend of the West

Undan: Ch. La Leia's Dazzling Dahlia

La Leia's Hilarious Hilma

Efter: Ch. Schnauzi-Hero's Zobra Zorro

Undan: La Leia's Cheery Cookie

Klicka på hundarnas bilder för att komma till deras egna sida och läsa mer om dom. .

 

Hilma har nedkommit med 5 valpar, 2 tikar och 3 hanar. Detta är en kull med två hundar som jag själv fött upp och känner till linjerna på mycket väl. Det är första gången jag parar två hundar från min uppfödning och det ska bli roligt att se om de passar ihop vilket jag tror.

Hilma är en fantastiskt glad, social, orädd och pigg hund! Hon tycker att det är jätteroligt att träna främst utställning med sin fodervärd Emma.

Zach är en social, lekfull och väldigt rolig hund! Han har mycket energi och arbetsglädje och tränar och tävlar med sin fodervärd Sofia främst lydnad, rallylydnad och spår. Två av hans tre kullsyskon har titlar inom flertalet grenar och hans mamma Dahlia är en av de mest välmeriterade dvärgschnauzrarna i Sverige. Båda hundar fungerar bra med andra hundar och människor.

Jag förväntar mig väldigt sociala och pigga hundar passande för den aktiva ägaren som vill ha en trevlig familjemedlem och träningskompis. De bör få lättskötta sträva pälsar, fina huvuden och bra vinklar.

 

Alla valpar ur denna kull är tingade

 

Båda föräldrarna är ögonlysta utan anmärkning innan parning och kullen uppfyller dvärgschnauzerringens krav på valphänvisning.

 

M-kullen

förväntad nedkomst vecka 16

 

Bailey och Dahlia

C.I.B. NORDUCH EECH DKUCH FIUCH SEUCH La Leia's Brilliant Bailey

Efter: Ch. Mini-Maksi Ostin

Undan: Kissmeth's Donna Deleia

KORAD NO UCH LPI LPII FDI HtMI RLDN RLDF RLDA RLDM SE VCH VDH JCH Lsg. Bayern-13 La Leia's Dazzling Dahlia

Efter: Ch. Trixer Yupiter

Undan: Ch. Schnauzi-Hero's Bettina Bossanova

Klicka på hundarnas bilder för att komma till deras egna sida och läsa mer om dom. .

 

 

Dahlia och Bailey är två hundar jag själv fött upp och känner mycket väl då de varit foderhundar och därför spenderat mycket tid med mig. Dahlia är en riktig liten arbetsmyra precis som sina båda föräldrar och hennes kullsyskon. Hon är en av de mest välmeriterade dvärgschnauzrarna i Sverige vad gäller arbetstitlar. Hon har nedärvt sin fina arbetsförmåga till sina avkommor i tidigare kullar och jag hoppas att hon ska göra så även denna gång. Bailey är en mycket stabil och social kille, han är en av de tryggaste dvärgschnauzrar jag träffat. Jag hoppas att valparna kommer att få mamma Dahlias arbetsglädje och glimt i ögat samt pappa Baileys trygga och sociala mentalitet. Båda hundar har sträva och lättskötta pälsar med fin färg vilket jag förväntar mig att valparna kommer att ärva. Valpar ur denna kull säljes företrädesvis till dig som vill ha en hund att träna och tävla med.

 

Båda föräldrarna är mentalbeskrivna med godkänt skott och ögonlysta utan anmärkning innan parning. Kullen uppfyller dvärgschnauzerringens krav på valphänvisning.

 

 

Valparna växer upp i hemmiljö och social- och miljötränas både inne och ute. När de levereras, cirka åtta-nio veckor gamla har de blivit avmaskade enligt gängse rutiner och vid leverans ingår:

 

 

1. Registrering i SKK inkl. stamtavla

2. Id-märkning med mikrochip

3. Veterinärintyg inte äldre än sju dagar

4. Vaccinationsintyg

5. Tre års försäkring mot dolda fel (valpkullsförsäkring)

6. Skötselråd

7. SKK köpekontrakt

8. Ägaranmälan till SKK

9. Ansökan om hundförsäkring

10. Ett års medlemskap i SSPK

11. Gosedjur som luktar syskon och mamma

12. Valppaket med bland annat mat till den första tiden

13. Första trimningen gratis

14. Reducerat pris på valpkurs

15. Livslångt råd och stöd i allt som rör hunden

16. Möjlighet att gå trimkurs